Vastuulliset ratkaisut kaikille kiinteistöille

 

 

Lem-Kem yrityksenä

 

Lem-Kem on Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraalien kokonaisratkaisujen tarjoaja. Yhdistämällä kestävän kehityksen energiaratkaisujamme, aurinkovoimaa, maalämpöä ja älyvalaistusta on kiinteistön hiilineutraalius mahdollista toteuttaa palveluna. Meillä on yli 35 vuoden kokemus vastuullisten kiinteistönhoidon ratkaisujen toimittamisesta ja toimimme jo vuosikymmeniä sitten uranuurtajina energiatehokkaan valaistuksen jalkauttamisessa Suomeen. Tänä päivänä noin miljoona ihmistä kulkee, elää ja työskentelee Lem-Kemin toimittamien valojen alla päivittäin.

 

Vastuullisten kiinteistöjen asiantuntijaverkostomme kattaa koko koko maan. Oli tarpeesi kiinteistönhoidon tehostaminen tuotepalvelulla, kustannusten lasku, energiatehokkaan valaistuksen tai aurinkovoiman tarvekartoitus -asiantuntijamme osaavat auttaa. Meille kiinteistö on elävä kokonaisuus, jonka kaikki osat vaikuttavat toisiinsa.


Lem-Kem on Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja, omalla maahantuonnilla, suunnittelulla ja asennuksella. Tunnemme toimittamiemme aurinkovoimaratkaisujen jokaisen vaiheen, tehtaalta voimalan käynnistykseen saakka. Olemme hyvin ylpeitä omasta asennustiimistämme, joka on erikoistunut juuri kestävän kehityksen energiaratkaisujen asennuksiin. Ympäristö- ja energiatekniikan asiantuntijoista koostuva suunnitteluosastomme on niin ikää vastuussa yli tuhannen aurinkovoimalan suunnittelutyöstä ympäri maata.

 

 

 

 

 

Vakaa

Lem-Kemin liikevaihto vuonna 2020
oli 16 miljoonaa euroa.
Lem-Kem kuuluu Dun & Bradstreet matalimpaan riskiluokka yhteen (1).

 

Kestävä kehitys kannattaa

 

Suurin

Lem-Kem on Suomen suurin ja asiantuntevin aurinkovoiman kokonaistoimittaja. Voimala-asennuksemme kattavat niin oman maahantuonnin, suunnittelun, asennuksen kuin huollonkin. Voimalamme suunnitellaan kestäväksi Suomen oloissa vuosikymmeniä.

 

Tulevaisuuden logistiikka

 

Asiantunteva

Lem-Kem työllistää yli 60 vastuullisten kiinteistöjen asiantuntijaa ja yrityksen 35 vuoden kokemus vaativista kiinteistöjen valaistuksen, hoidon ja energiankäytön tarpeista on vertaansa vailla Suomessa.

 

Hiilineutraali kiinteistö asiantuntemus

 

Referenssit

Lem-Kem on palvellut 35 vuoden aikana yli 23 000 asiakasta, useita vuosikymmenien ajan. Lem-Kemin asiakasreferenssit kattavat kaiken julkisista arvorakennuksista Suomen suurimpiin yrityksiin, asunto-osakeyhtiöihin ja maatiloihin. Asiakas on ja tulee aina olemaan palvelumme keskiössä.

 

Kestävä kehitys referenssit

 

Yhteiskuntavastuu

Kehitämme jatkuvasti tarjoamiamme kiinteistöjen vastuullisia ja hiilineutraaleja kokonaisratkaisuja yhä pidemmälle ja palvelemaan yhä suurempaa osaa kiinteistöistä.

Vähensimme asiakkaidemme kanssa Suomen hiilijalanjälkeä vuonna 2019 yhteensä 7,7 miljoonaa kiloa ja olemme omassa toiminnassamme hyvää matkaa kohti hiilineutraaliustavoitettamme vuonna 2030.

 

Kestävä kehitys yhteiskuntavastuu

 

Sertifioitu

Lem-Kemillä on sekä ISO 14001 –ympäristöserfitikaatti, että ISO 9001-laatusertifikaatti. Auditoimme toimintamme joka vuosi ja haluamme jatkuvasti nostaa itseltämme vaatimaa ympäristön huomioinnin ja yritysvastuun rimaa korkeammalle.

 

Vastuullinen yritystoiminta

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ JA TOTEUTETAAN KESTÄVÄ TULEVAISUUS YHDESSÄ