Kirkkaasti parhaat lamput ja valaisimet

 

Hyvä valaistus tuottaa näkyvää hyötyä  

Valaistus mahdollistaa kiinteistön käyttäjille näkemisen ja tekemisen sekä myös nähdyksi tulemisen. Oikein valituilla valaisimilla ja lampuilla on tämän lisäksi monia muita vaikutuksia, jotka jäävät usein huomioimatta. 

Hyvin suunniteltu valaistus: 

  • Mahdollistaa käyttötarkoituksen mukaisen toiminnan
  • Varmistaa tilojen käyttöturvallisuuden
  • Parantaa työskentelyn tuottavuutta
  • Lisää tilojen viihtyisyyttä ja esteettisyyttä
  • Estää haitallisia terveysvaikutuksia
  • Vähentää käyttö- ja ylläpitokustannuksia
  • Säästää energiaa
  • Toimii ja säätyy automaattisesti tarpeen mukaan

Valaistuksen tuotevalikoimamme edustaa maailman johtavaa teknologiaa. Uusimmilla LED- ja Longlife-tuotteilla voidaan ratkaista kaikki kiinteistöjen ja piha-alueiden valaistustarpeet  kustannustehokkaasti. 

Asiantuntijamme auttaa kartoittamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun kiinteistöösi ja budjettiisi parhaiten soveltuvan valaistusratkaisun. Vaihtamalla perinteiset valonlähteet uuteen teknologiaan voidaan saavuttaa merkittävää energiansäästöä ja samalla lamppujen vaihtoväliä voidaan pidentää moninkertaiseksi. 

Esimerkiksi yhden vaihtolampun todellinen kustannus voi olla monikymmenkertainen, mikäli sen puute aiheuttaa kiinteistön käytölle turvallisuusriskin, estää tai haittaa normaalia toimintaa ja uuden hankkiminen sitoo kiinteistönhoidon työaikaa uuden etsimiseen ja ostamiseen.

Tutustu tuotevalikoimaamme tästä

 

Lisätietoa:

Jyri Kelin

040 507 4017

jyri.kelin@lemkem.fi

  

Ota yhteyttä!

Timanttinen tiimi käytettävissäsi

Energiatiimi koostuu energiatehokkuus- ja energia-alan ammattilaisista. Kartoitamme kiinteistösi nykytilanteen ja suunnittelemme energiaa säästävimmät, laadukkaimmat ja turvallisimmat energiaratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Meillä on 30 vuoden kokemus erilaisista energiansäästö- ja valaistusprojekteista niin suurkohteissa kuin pienemmissäkin kiinteistöissä.  Energiatiimimme määrittää sinulle parhaat valaistusvaihtoehdot, joilla säästät rahaa.

Katso lisää 
LemKem-asiantuntijat-yleiskuva-1920x900.jpg

YLI 23000

ASIAKASTA

3000+

TUOTETTA

YLI 30

VUODEN KOKEMUS

ISO9001 & ISO14001

LAATUSERTIFIKAATIT

Uusimmat blogikirjoitukset

Urakoitsija, kytke asiakkaasi aurinkovoimaan ennen kuin joku muu tekee sen!

Ympäristötietoisuus, vastuullinen elämäntyyli sekä kasvava kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaa lisää jatkuvasti aurinkovoimaloiden määrää Suomessa. Aurinkopaneelit eivät ole Suomessakaan enää

Mikä on helpoin tapa parantaa tuottavuutta ja vähentää terveysriskejä?

Astut kotiisi ja laitat eteisen valon päälle. Ripustat takin naulaan ja riisut kengät. Kävelet keittiöön, jossa valo ei toimi. Et näe eteesi, joten rupeat kaivamaan taskustasi puhelinta - siinähän on

Valoa ja energiaa Pikkuparlamenttiin

Eduskunnan käytävillä on ollut kuuma alkukesän aikana, vaikka ilmat Suomessa ovatkin olleet viileitä. Onneksi uusi aurinkovoimala saatiin nopeasti rakennettua käyttökuntoon Pikkuparlamentin katolle

LemKem_palvelut-1920x900.jpg

Fiksun energiankäytön ammattilaiset - Lem-Kem Oy ja Energiatiimi. Lue lisää meistä. 

Tutustu tuotevalikoimaamme!