HYVÄ HYGIENIA ON SINUN KÄSISSÄSI

KAIKKI TUOTTEET JA RATKAISUT HYGIENIATURVALLISESTI

HYVÄ HYGIENIA ON SINUN KÄSISSÄSI

TOIMITUKSET NOPEASTI JA TURVALLISESTI SUORAAN VARASTOSTA

HYVÄ HYGIENIA ON SINUN KÄSISSÄSI

HYGIENIATURVALLISET ASENNUKSET JA TOIMITUKSET

HYVÄ HYGIENIA ON SINUN KÄSISSÄSI

TUOTTEET HYGIEENISEEN PUHDISTUKSEEN

HYVÄ HYGIENIA ON SINUN KÄSISSÄSI

RUNSAS VALIKOIMA, ERINOMAINEN TUOTETUKI

Lem-kem_Korona_valaisin_1920px.jpg

WE LIKE CANDLES, BONFIRES AND LEDs

Korona Light by Harri Koskinen for Valoarte

Kaikki tuotteet ja ratkaisut Hygieniaturvallisesti

Meille vastuullisuus on keskeistä kaikessa toiminnassa, erityisesti koronavirusepidemian aikana

 

Tuotteet

Olemme huomioineet turvallisen tuotehygienian koko toimitusketjussamme, lähetysten saapumisesta varastoon ja niiden toimituksesta loppuasiakkaalle saakka. Epidemian leviämisvaiheissa varastomme on jaettu erityisiin vuoroihin, kontaktien minimoimiseksi. Noudatamme myös turvavälejä ja erittäin tiukkaa käsihygieniaa.

Henkilökunnalle on myös tarjolla hengityssuojaimia ja kiinteistössämme liikkumista on myös sisäisesti rajoitettu. Tuotteiden toimituksessa voidaan noudattaa kontaktivapaita toimitustapoja ja alue-edustajamme noudattavat erityistä varovaisuutta asiakkaiden kanssa asioidessaan.

Käytämme myös varsin runsaasti omia tuotteitamme. Valikoimastamme löytyy kymmeniä erilaisia käsien desinfiointiin tarkoitettuja tuotteita ja talossamme onkin varsin haasteellista kulkea metriä pidempää matkaa ennen seuraavaa käsidesipistettä. Suosimme myös etätöitä ja palavereja ja leviämisvaiheissa toimistossa asiointia on rajoitettu entisestään. Palvelemme merkittäviä yhteisöjä Suomen suurimmista kaupungeista ja hyvinvointiyrityksistä seurakuntayhtymiin ja hygieniatuotteiden toimittajana toimintamme jatkuvuus on keskeistä myös yritysvastuumme kannalta.

 

 

Kaikki hygieniatuotteet-1

Vastuullisia projekteja

Palvelut ja ratkaisut

Olemme Suomen suurin aurinkoenergian kokonaistoimittaja ja meillä on useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja ja kestävän energian toimituksia. Hygieniasta huolehditaankin työmailla erittäin tarkasti.

Esimerkiksi Kansallisoopperan aurinkovoimatyömaalla asentajiemme liikkuminen kohteella oli täysin synkronisoitu talossa tapahtuvien harjoitusten ja henkilökunnan liikkeiden mukaisesti. Asentajamme saivatkin opeteltavakseen balettiesitysten tarkat aikataulut, jotta kontaktien määrä talon oman väen kanssa saatiin laskettua lähelle nollaa.

Emme käytä samoja hissejä ja pyrimme tekemään kaikki asennustarvikkeiden kuljetukset ulkokautta. Asentajillamme on myös aina mukana desinfiointiaineita ja maskeja, mikäli useiden metrien turvavälejä ei ole mahdollista toteuttaa. Asentajamme jäävät myös erittäin kevyellä kynnyksellä kotiin, mikäli heillä on minkäänlaisia oireita. 

 

Turvallinen liikematkustaminen

Turvallisuus on kaikki kaikessa

Turvallisuuden takaaminen asiakkaillemme ja asikkaidemme asiakkaille on meille äärimmäisen tärkeää. Olemmekin laajentaneet hygieniatuotteiden tarjontaa runsaasti ja kauttamme saa kaiken mitä hyvän hygienian toteuttamiseen tarvitaan.

Voimme myös suunnitella hygieniaratkaisuja puolestasi, sisäänkäynnin käsidesipisteistä aina hygieenisten hengityssuojainroskisten sijoitteluun.

Kartoitamme kiinteistösi sisään- ja uloskäynnit ja suunnittelemme parhaiten asiakkaitasi ja henkilökuntaasi palvelevat ja hygienian maksimoivat tuoteratkaisut kiinteistösi erityispiirteet huomioiden.

 

Iso käsidesi

 

 

Hengityssuojain IIR

Yhdessä tästä selvitään

Kauttamme on mahdollista saada hyvinkin suuret tilaukset, erittäin nopeilla ja turvallisilla toimituksilla. Autamme sinua palvelemaan asiakkaitasi ja turvaamaan liiketoimintasi ja henkilökuntasi laadukkailla hygieniaratkaisuilla ja alueellisella tuella.
 
Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä hygieniaturvallinen tulevaisuus!
 
OTA YHTEYTTÄ
Desitelineet
Käsipesu1

Huolehditaan yhdessä hygieniasta!

OTA YHTEYTTÄ
Käsipesu1

ELÄMME HAASTEELLISIA AIKOJA

Hygieniasta huolehtiminen on nyt ensiarvoisen tärkeää. Koronatilanne Suomessa ja maailmalla on kiristynyt ja tilanne voi jatkua kauan. Meidän täytyy siis sopeutua. Hygieniaturvallinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä ja toisista huolehtimalla!