Tervetuloa Älykäs Valaistus

Smart Lighting, valaistuksen revoluutio

Lepää rauhassa valokytkin

Smart Lighting, valaistuksen revoluutio

Optimaalinen valaistus. Aina.

Smart Lighting, valaistuksen revoluutio

Opple_lemkem_main_1_picture

Lepää rauhassa valokytkin

Valokytkin vai valokatkaisija – valot päälle vai valot pois?

Riippumatta siitä, mitä termiä olet käyttänyt, on arkipäiväinen kumppanimme elinkaarensa päässä. Tämä yksinkertainen, luotettava ja aikakautensa välttämätön tekninen On/Off -kytkin on auttanut meitä hallitsemaan valaistusta elämässämme. Olemme elämämme aikana käyttäneet ja etsineet lukemattomia valokytkimiä. Valaistusta hallitessa olemme haparoineet pimeydessä, kärvistelleet liiallisessa kirkkaudessa ja muutoin vain tyytyneet meille annettuun, harvoin optimaaliseen valon määrään.

Lepää rauhassa, valokytkin - valaistuksen revoluutio on täällä. Älykäs valaisu, jota olosuhteet ohjaa ja käyttäjä hallitsee.

Smart Lighting by Opple

No more On/Off.

Maailman innovatiivisin valaistusratkaisujen toimittaja Opple muuttaa tämän kaiken. Smart Lighting järjestelmä muuttaa valaisun älykkääksi kaikkialla, missä on sähköä. Älykäs valaisu voidaan kytkeä osaksi aurinkoenergiajärjestelmää, jolloin koko kiinteistön valaistus toteutetaan vastuullisesti. 

smart-lighting_valokatkaisija
Opple_lemkem_smart_lightning_plan

Automaattinen valokytkin ei ole fiksu

Automaattiset valokytkimet ovat olleet markkinoilla jo pitkään. Valot kytkeytyvät ajastimen tai toiminnan perusteella: valot päälle, valot pois. Tämä oli valokytkimen evoluution seuraava ja luonnollinen jatke. Automatisoitu On/Off -valaistus onkin osa jo lähes kaikkia liikekiinteistöjen ja asuinrakennusten valaisua. Se auttaa säästämään ja on järkevää. Mutta se ei ole älykästä.

BLE ipad-1

Mitä tarkoittaa älykäs valaisu?

Älykäs valaisu tekee käyttäjän elämästä helpompaa ja turvallisempaa, hyödyntää uuden sukupolven LED valaisimia, tarvitsee ainoastaan  sähköjohdotuksen, mukautuu muuttuviin olosuhteisiin sekä antaa eri käyttäjärooleille vallan valaistuksesta. Omalla älypuhelimellaan.

 Se on paljon enemmän kuin On/Off.

 

Oikeasti helppoa

Usein valaistusjärjestelmien uudistamista ei haluta tehdä koska se on vaivalloista, kallista ja siitä saavutettavat hyödyt eivät ole riittävän suuret. Valaistukseen ei vain kiinnitetä riittävästi huomiota vaikka se vaikuttaa työviihtyvyyteen, asiakaskokemukseen, tuottavuuteen ja jopa terveyteen.

Olemme tyytyneet siihen valaistusratkaisuun, mikä kiinteistöön on vuosia tai jopa vuosikymmeniä sitten päätetty tehdä.

Näin ei tarvitse enää olla.  

LED Smartlight-
Switch

Product Smart Lighting2_wit

LED Smartlight-
Rc-Sensor

Smart Sensor

LED Smartlight-
valaisimet

Product foto smart lighting2kopie
Opple_lemkem_main_picture

Smart Lighting hyödyt

Älykkään valaistuksen hyödyt!