Sähköautolla latausta kiinteistösi tilille

 

Sähköautot ovat jo pihallasi.

 

Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, joten myös latauspisteet yleistyvät nopeasti uusissa sekä jo olemassa olevissa liikekiinteistöissä. Uudet lain vaatimukset edellyttävät, että rakennettavat yli 10 auton paikoituspaikat tulee varustaa vähintään yhdellä latauspistokkeella.  Lue lisää täältä

Sähköautoilun yleistyminen tuottaa täten uusia palvelutarpeita, joissa sinunkin kiinteistösi voi olla mukana. Kiinteistöjen käyttäjien hyvää palvelua onkin tarjota latauspisteet jo ennen uuden direktiivin voimaantuloa. Kiinteistönne voi saada myös lisätuottoa latauspisteistä.

latauskaapeli_708955

Uusimmilla latauspisteillä käyttäjän tunnistamistapa ja laskutustapa voidaan sopia tapauskohtaisesti, mikäli palvelusta halutaan käyttäjiä veloittaa. Kun käytön laskutus tapahtuu halutun tavan kautta, käyttäjä maksaa latauksen suoraan kiinteistön tilille. 

Toteutamme ratkaisuja sekä uusiin että jo olemassa oleviin kiinteistöihin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!

Timanttinen tiimi käytettävissäsi

Energiatiimi koostuu energiatehokkuus- ja energia-alan ammattilaisista. Kartoitamme kiinteistösi nykytilanteen ja suunnittelemme energiaa säästävimmät, laadukkaimmat ja turvallisimmat energiaratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Energiatiimi kartoittaa tarvittaessa kiinteistönne mahdollisuuden sähköautojen latauspisteiden asennukseen ja hoidamme asennuksen avaimet käteen -periaatteella!

Katso lisää 
LemKem-asiantuntijat-yleiskuva-1920x900.jpg

YLI 23000

ASIAKASTA

3000+

TUOTETTA

YLI 30

VUODEN KOKEMUS

ISO9001 & ISO14001

LAATUSERTIFIKAATIT

Uusimmat blogikirjoitukset

Paneeli3

KESTÄVÄN KEHITYKSEN ENERGIARATKAISUT OMALLA MAAHANTUONNILLA, SUUNNITTELULLA JA ASENNUKSELLA

Ota yhteyttä!