SÄHKÖAUTON LATAUS

 

Sähköautot ovat liikenteen tulevaisuus.

Me Lem-Kemillä tarjoamme taloyhtiöille ja yrityksille kustannustehokkaan ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen omalla maahantuonnilla ja suunnittelulla aina latauspisteiden asennuksesta ylläpitoon asti.

Ota yhteyttä

HNK Kiertotalous

MILLAINEN LATAUSTARPEESI ON?

Sähköauton lataus taloyhtiöille ja yrityksille (3)

YLEISTÄ

 

Sähköauton lataus

Täyssähköautojen ja ladattavien hybridiautojen määrä Suomessa kaksinkertaistuu joka vuosi. Sen myötä tarve laadukkaille latausmahdollisuuksille kasvaa ja samaan aikaan latausjärjestelmien teknologia kehittyy.

Jopa 90 % sähköautojen latauksesta tapahtuu siellä, missä auto on pysäköitynä, eli kotona tai työpaikalla. Nykyään osa valitsee taloyhtiönsä sen perusteella, onko sähkö- tai hybridiauton lataus mahdollista. 

ARA (Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus) myöntää tukea jopa 35 % sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmiin kohdistuviin muutoksiin. Avustusta voi hakea taloyhtiöt, vuokrataloyhteisöt ja niiden omistamat pysäköintiyhtiöt.

Ota yhteyttä

TULEVAISUUS

 

Sähköautot ovat tulevaisuutta jo tänään

Latauspisteet olivat aiemmin harvinaisia, mutta ovat yleistyneet nopeasti uusissa nykyaikaisissa liikekiinteistöissä. Uudet lain vaatimukset edellyttävät, että yli 10 auton paikoituspaikat tulee varustaa vähintään yhdellä latauspistokkeella ja 20 % paikoista täytyy olla kaapeloitu latausmahdollisuuden myöhempää käyttöönottoa varten.

Vaikka taloyhtiönne tarve latauspisteille ei olisi akuutti vielä tänään, se voi olla sitä jo huomenna. Me Lem-Kemillä tarjoamme ratkaisun taloyhtiöösi tai yrityksellesi avaimet käteen -palveluna omalla maahantuonnilla, suunnittelulla, asennuksella, merkkauksilla ja huollolla. Toimimme koko prosessin kokonaistoimittajana, joka mahdollistaa kustannustehokkuuden.

Ota yhteyttä

Sähköauton lataus helposti ja nopeasti

Monipuolinen valikoima sähkö- ja hybridiautojen latauslaitteita

 

Tarjoamme sähkö- ja hybridiautoihin soveltuvia latauslaitteita monipuolisesti taloyhtiöihin ja yrityksiin. Valikoimastamme löytyy sopivia lataus- ja pikalatauslaitteita vastaamaan asiakkaiden tarpeita ja latauslaitteemme ovat yhteensopivia kaikkien nykyisten sähkö- ja hybridiajoneuvojen kanssa. Lisäksi latauspisteet on mahdollista personoida taloyhtiön tai yrityksen värimaailman kanssa.

Valikoimastamme löydät sopivan latausratkaisun:

  • Latausyksiköt
  • Lataustolpat
  • Pikalatausasemat
  • Latauskaapelit
Sähköauton lataus taloyhtiöille ja yrityksille
Sähköauton lataus yrityksille

SÄHKÖAUTO MUUTTUU KIINTEISTÖJEN TULOVIRRAKSI

Tarjoamamme sähköauton latausjärjestelmät auttavat muokkaamaan kiinteistösi parkkipaikan tuottavaksi tulonlähteeksi ja tarjoamaan latauspalvelua asiakkaillesi. Sähköautojen latausjärjestelmät voidaan toteuttaa osana suurempaa kiinteistön energiatehokkuuden päivitystä tai yksittäisenä projektina. Toteutamme latausjärjestelmät avaimet käteen -palveluna omalla maahantuonnilla, suunnittelulla, asennuksella, merkkauksilla ja huollolla.

Oikean latausratkaisun löytäminen

Sähköauton lataus taloyhtiöille ja yrityksille

Taloyhtiö

 

Sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuus parantaa asukastyytyväisyyttä

Taloyhtiöissä sähkö- ja hybridiautojen latausjärjestelmien rakennuttamisesta päättävät kiinteistön omistajat. Alkuun on helppo päästä rakentamalla latauspisteitä vain se määrä, jota taloyhtiössä tarvitaan. Suunnittelun alkuvaiheessa taloyhtiön kannattaa ottaa asiantuntijaamme yhteyttä, jotta sähkötekniset valmiudet ja muutostarpeet saadaan kartoitettua.

Sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuus parantaa asukastyytyväisyyttä. Latausmahdollisuudet taloyhtiössä vaikuttaa positiivisesti yhtiön arvostukseen ja arvoon. Sähkö- ja hybridiautoilun yleistyminen tuottaa uusia palvelutarpeita, joissa kiinteistösi voi olla mukana ja kiinteistönne voi muuttua sähköautoilijoiden palveluntarjoajaksi. 

 Ota yhteyttä 

Sähköauton lataus taloyhtiöille ja yrityksille (1)

Yritys

 

Latauspisteet tuovat vastuullisuutta ja lisäarvoa yritykselle

Sähkö- ja hybridiautoilun mahdollistaminen työntekijöille, asiakkaille ja vierailijoille on merkki edelläkävijyydestä ja asiakaslähtöisyydestä. Latausmahdollisuuden tarjoaminen työpaikalla antaa hyvän lisäarvon työsuhteeseen ja kannustaa työntekijöitä ekologisempiin valintoihin. Yrityksen tarjoama latausmahdollisuus myös edesauttaa parantamaan asiakaskokemusta.

Sähkö- ja hybridiautojen määrän kasvun myötä tarvitaan kattava latausinfrastruktuuria, joka palvelee sähköautoilijoita niin yrityksissä kuin organisaatioissa. Latauspisteiden suunnittelu alkaa kartoituksesta asiantuntijamme kanssa. Kartoituksessa selvitetään kohteen sähkötekniset resurssit ja mahdolliset toteutustavat. Samalla voidaan laatia kustannuslaskelmat kokonaisinvestoinnille. 

Ota yhteyttä

Sähköauton pikalatausasema helposti ja nopeasti (2)

Pikalatausasema

 

Tehokasta ja nopeaa latauspalvelua kuluttajille

Pikalatausasemat käsittelevät huomattavasti suurempia määriä tehoja. Pikalataus on järkevintä toteuttaa sijoittamalla tehoelektroniikka kiinteään pikalatausasemaan, jolloin latausasema syöttää suoraan tasavirtaa auton ajoakkuun. Pikalatausasemat sopivat parhaiten kaupunkien keskustoihin ja pääväylien huoltoasemille.

Useimmat pikalatausasemat antavat lataustehoa 40 - 50 kilowattia. Tällä teholla akun voi ladata lähes tyhjästä 80-prosentin lataustasoon noin tunnissa. Pikalatauspisteet ovat varustettu aina CHAdeMO- tai CCS-standardin mukaisin liittimin, joten on hyvä varmistaa latauspysähdystä suunniteltaessa, että liitin sopii sähköautoon. 

 Ota yhteyttä

Sähköautot yleistyvät, olethan valmis?

Sähköautojen määrä kaksinkertaistuu joka vuosi ja latauspisteitä tarvitaan koko ajan enemmän. Tarjoamme sähköauton latausjärjestelmien ratkaisuja aina suunnittelusta järjestelmänhallintaan. Toteutamme joustavia ja tulevaisuudenkestäviä latausjärjestelmiä, jotka suunnitellaan asiakkaan todellisten tarpeiden mukaan ensimmäisestä kartoituksesta palvelun käyttöönottoon ja huoltoon.

Toteutustapamme ratkaisee kuluttajan kohtaamat haasteet sähköauton latausjärjestelmiin liittyen seuraavasti...

1. Lautauspisteet

Asiantuntijamme kartoittaa kiinteistönne mahdollisuuden sähköautojen latauspisteiden asennukseen ja hoidamme asennuksen avaimet käteen -periaatteella. Latauspisteiden määrä on valittavissa tarpeen mukaan yhdestä kahdeksaan.

 

2. Tekniset ominaisuudet

Tarjoamamme latauspisteiden tekniset ominaisuudet kattavat kaikki tarpeet

  • IEC 62196, Type 2-latausliittimet
  • 3,6 -  22 kW - versiot
  • IP 54 tai 65-tiiviysluokitus
  • DC-herkkä vikavirtasuojaus
  • LED -valaistus
  • CE-merkinnät

3. Palvelu sähköautoilijalle

Tarjoamamme ratkaisun avulla kiinteistönne muuttuu kasvavan palvelutarpeen tuottajaksi. Käyttäjän tunnistamistapa ja laskutustapa sovitaan tapauskohtaisesti, mikäli palvelusta halutaan veloittaa. Kun käytön laskutus tapahtuu halutun tavan kautta, käyttäjä maksaa latauksen suoraan kiinteistön tilille. Tämä on oikeudenmukaista myös kiinteistön muille sähkönkäyttäjille erityisesti asuinkiinteistöissä - he eivät maksa toisten autoilusta.

4. Palvelun helppous

Tämän helpommaksi latauspisteiden hankintaa ja hallintaa ei voi tehdä. Tarvekartoitus, asennus ja huolto, yhteensopivuus kaikkien nykyisten sähköajoneuvojen kanssa, mahdollisuus latauspisteiden personointiin kiinteistön värimaailman mukaisesti sekä luotettavuus kuuluvat tarjoamaamme palveluun.

HNK Kiertotalous

Hiilineutraalit energiaratkaisut Lem-Kemiltä

Me Lem-Kemillä olemme Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraalien kokonaisratkaisujen toimittaja. Oli kyse aurinkovoimasta, maalämmöstä, lämmön talteenotosta, älyvalaistuksesta, kiinteistönhuollon optimoinnista tai sähköauton latauspisteitä, saat kaikki ratkaisut saman katon alta.

Ota yhteyttä

 

Mahtavaa, että haluat aloittaa matkan kohti hiilineutraalia kiinteistöä! Täytäthän yhteystietosi niin energia-asiantuntijamme on yhteydessä sinuun tuota pikaa!