HIILINEUTRAALI KIINTEISTÖ -kartoitus

 

Sopiiko maalämpö kiinteistöllemme?

 

Kuinka paljon aurinkoenergiaa kiinteistömme voi tuottaa?

 

Miten kiinteistömme huoltoa voisi optimoida?

Hiilineutraali Kiinteistö logo

Kaikki mitä olet halunnut tietää kiinteistön energiankäytöstä, lämmityksestä, valaistuksesta tai huollon optimoinnista

 

Lem-Kem kiinteistökartoitus on helpoin ratkaisu kaikkiin kiinteistön omistajaa, huoltajaa tai käyttäjää askarruttaneisiin kysymyksiin. Yhdellä kartoituksella asiantuntijamme osaa löytää ratkaisut joiden avulla kiinteistönne energiankäyttö voi puolittua - kassavirtapositiivisesti. Siis tuomalla säästöjä ensimmäisestä päivästä alkaen!

 

Varaa kartoitus

Haluatko keskustella kiinteistösi tarpeista asiantuntijamme kanssa? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä!

ENERGIATEHOKAS ÄLYVALAISTUS TUO MITTAVAT SÄÄSTÖT

Valaistus on usein suurin yksittäinen kiinteistöjen energiankulutuksen kohde. Valaistuksen osuus kiinteistön energiankulutuksesta voi olla jopa 40%. Lem-Kemin älykkäät valaistusuudistukset edustavat markkinoiden uusinta teknologiaa ja ne toteutetaan täysin avaimet käteen -periaatteella. Valaistusuudistus voidaan toteuttaa täysin kassavirtapositiivisesti, eli niin että säästöä syntyy jo ensimmäisestä päivästä alkaen! Työtehoa, työturvallisuutta, kohti hiilineutraalia kiinteistöä!

 

Varaa kartoitus
Beautiful lights
Ground heat

MAALÄMPÖ SOPII KAIKILLE KIINTEISTÖILLE

Maalämpö toimii vuodesta toiseen ja vuodenajasta riippumatta. Pumppujen odotettu käyttöikä on 20-30 vuotta ja hyvällä suunnittelulla, toteutuksella ja huollolla tätä voidaan vielä nostaa entisestään. Maalämpö sopii kaikille kiinteistöille ja on skaalattavissa omakotitalon yhden lämpökaivon maalämpöjärjestelmästä, jopa satojen kaivojen suurten kiinteistökokonaisuuksien lämmitysverkoksi. Maalämpö on erittäin kannattavaa ja investointi maksaa itsensä takaisin alle kymmenessä vuodessa.

 

Varaa kartoitus

AURINKOVOIMALLA PUHDASTA ENERGIAA KIINTEISTÖN KASSAAN

Aurinkovoima on sekä erittäin kannattava investointi 15-25% sijoitetun pääoman tuotolla, että merkittävä ilmastoteko. Aurinkovoimalan käyttöikä on kymmeniä vuosia ja toimittajan valinnassa kokemus ja oikea mitoitus onkin keskeistä. Lem-Kem on Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja, omalla maahantuonnilla, suunnittelulla, asennuksella ja huollolla. Laskemme hyötysuhteen erikseen jokaiselle aurinkopaneelille ja osaamme suunnitella voimalan niin, että se on asiakkaallemme maksimaalisen kustannustehokas ja tuottava.

 

Varaa kartoitus
Solar power plant
Kiinteistön huolto vastuullisesti

HUOLTOTUOTEPALVELU JA LAMPPUKAAPPI

Kun huoltohenkilö hakee tukusta yhden lampun, maksaa reissu noin 100 euroa. Lem-Kem Huoltotuotepalvelu ja Lamppukaappi ovat ratkaisu kaikkien kiinteistöjen huollon optimointiin, kustannusten säästöön ja hiilijalanjäljen laskuun. Kiinteistö kartoitetaan 35 vuoden kokemuksella, kaikki sen hoidossa tarvittavat tuotteet valitaan kiinteistön todellisten tarpeiden mukaisesti ja toimitukset hoituvat aina automaatiolla vähähiilisesti. Näin kiinteistöstä löytyy aina kaikki sen huollossa tarvittavat tuotteet, huolimatta tehtävästä. Varaa kiinteistön kartoitus ja jutellaan lisää!

 

Varaa kartoitus

SÄHKÖAUTON LATAUSJÄRJESTELMÄT AVAIMET KÄTEEN -RATKAISUILLA

Lem-Kem sähköauton latausjärjestelmät ovat toteutettavissa kaikkiin kiinteistöihin, taloyhtiöihin, julkisiin rakennuksiin ja yrityksiin. Latausjärjestelmä rakennettaan aina asiakkaan toivomusten mukaisesti, valmiilla merkkauksilla, järjestelmäasennuksilla, maksujärjestelmillä ja valaistuksella. Sähköautojen määrä kasvaa valtavaa kyytiä ja latausjärjestelmä voidaan toteuttaa niin, että lataus maksetaan suoraan kiinteistön omistajalle. Jutellaan lisää!

 

Varaa kartoitus
CirControl esimerkki

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ JA TOTEUTETAAN KESTÄVÄ TULEVAISUUS YHDESSÄ