SMART POWER

Vuonna 2019 olemme toteuttaneet asiakkaillemme aurinkovoimaloita, joiden yhteenlaskettu energiatuotto on yli 5 MW

SMART CHARGING

Circontrol ja KemPower latausasemat varmistavat käyttömukavuuden ja turvallisuuden

SMART LIGHTING

Älykäs valaisu uudistaa käyttäjäkokemuksen kaikissa kiinteistöissä

Kiinteistössäsi tuhlataan energiaa.

Tiedät sen, mutta et ehkä tiedä, miten lopettaa energian tuhlaileva käyttö. Me tiedämme. 

Energiatiimi suunnittelee ja toteuttaa kiinteistösi energiansäästöohjelman. Olemme kokeneita energiatehokkuuden ammattilaisia ja käytössämme on markkinoiden parhaat ohjelmistot ja mittalaitteistot. Näin varmistamme, että syntyvät säästöt maksavat tarvittavat investoinnit ja kartuttavat kassaasi tulevaisuudessa.

 

Kolme näkökulmaa, yksi ratkaisu

Ratkaisumme parantaa sekä kiinteistösi kannattavuutta että sen toimivuutta ja ottaa samalla myös ympäristöasiat huomioon. Testaa, ellet usko!

iStock_000043877188_Full.jpg

TUOTTAVA KIINTEISTÖ

Haluatko vähentää kiinteistösi energiankulutusta ja parantaa liiketoimintasi tuottavuutta järkevämmillä energiaratkaisuilla?

Katso lisää
shutterstock_136192202.jpg

TOIMIVA KIINTEISTÖ

Onko kiinteistösi toimivuus sinulle tärkeää ja haluat parantaa toiminnan sujuvuutta moderneilla energiaratkaisuilla?

Katso lisää
dreamstime_xl_15366680.jpg

VASTUULLINEN KIINTEISTÖ

Arvostatko kestävää kehitystä ja haluaisit vaihtaa kiinteistöösi ympäristöystävällisemmät energiaratkaisut?

Katso lisää
lightbulb.png

Valaistus

Tiesitkö, että jopa 30–40 % kiinteistöjen
sähköenergiankulutuksesta kuluu valaistukseen? Optimoimalla valaistuksen voit säästää paljon - uusi valaistusratkaisu voi maksaa itsensä takaisin jopa alle vuodessa!

Lue lisää

network.png

Aurinkoenergia

Aurinkovoimala on kaikille kiinteistöille erinomainen, vastuullinen ja kannattava investointi, joka maksaa itsensä takaisin useaan kertaan elinkaarensa aikana.

Lue lisää

 

 

Energiatiimi_timanttinen-tiimi.jpg

Timanttinen tiimi käytettävissäsi

Energiatiimi koostuu energiatehokkuus- ja energia-alan ammattilaisista. Kartoitamme kiinteistösi nykytilanteen ja suunnittelemme energiaa säästävimmät, laadukkaimmat ja turvallisimmat energiaratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Meillä on 30 vuoden kokemus erilaisista energiansäästö- ja valaistusprojekteista niin suurkohteissa kuin pienemmissäkin kiinteistöissä. 

Learn More

kuortane.jpg

TARVITSEMME VALOA

Kiinteistössäsi tarvitaan valoa. Oikein suunniteltu valaistusratkaisu mahdollistaa kiinteistön turvallisen käytön, parantaa asumis- ja työviihtyvyyttä sekä työn tehokkuutta. 

Kuva: Kuortaneen Urheiluopisto

Ajankohtaista

Taidetta auringon voimalla

Suomen Kansallisooppera ja -baletti sai katolleen aurinkovoimalan Suomalainen taide otti merkittävän askeleen kohti kestävää kehitystä, kun Oopperatalon katolle nousi Aila-myrskyn vauhdittamana

Hiilineutraali tulevaisuus

Meille on ollut ylpeys ja etuoikeus olla mukana rakentamassa kestävää kehitystä monella tasolla Kuortaneen Urheiluopiston kanssa. Lem-Kem Areena Kuortaneella on todellinen huippu-urheilun helmi ja

Kestävää Helsinkiä rakentamassa

Lem-Kem Senaatin yhteistyökumppanina siirtämässä Helsingin arvorakennuksia kohti aurinkovoimaa   Senaatti rakennuttaa 10 uutta aurinkovoimalaa - tavoitteena 20-kertaistaa aurinkoenergian tuotanto

Kestävää kehitystä terästeollisuudessa

Mediatiedote: Teräspalveluyhtiö Feon panostaa energiatehokkuuteen ja työturvallisuuteen   Kestävä kehitys ja energiatehokas tulevaisuus eivät ole kevyitä asioita. Se on ilmeistä, kun kymmenien

Energiatiimi_valaisin.jpg

HALUATKO SÄÄSTÄÄ KIINTEISTÖSI ENERGIAA?

TILAA KARTOITUS JO TÄNÄÄN!

Ota yhteyttä