Avoimet työpaikat

Lem-Kemillä on mahdollista menestyä hyvin monenlaisissa tehtävissä

Liity joukkoomme! Löydät tältä sivulta kaikki avoinna olevat tehtävät.

 


Kun haluat johtaa hiilineutraalien kiinteistöjen tulevaisuutta

Lem-Kem on Suomen johtava kiinteistöjen hiilineutraalien kokonaisratkaisujen toimittaja. Tarjontamme kattaa kaiken kiinteistöjen kestävän kehityksen energia- ja lämmitysratkaisuista valaistukseen ja vastuullisiin kiinteistönhoidon tuotteisiin. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa, mutta asiantuntijaverkostomme kattaa koko maan, Hangosta Utsjoelle.

Uramahdollisuudet meillä ovat hyvin monipuoliset, aina energiaratkaisujen asennustöistä tuotemyyntiin ja suunnitteluun.

Olemme Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja, omalla maahantuonnilla, suunnittelulla ja asennuksella ja referenssimme sisältävät niin Suomen tunnetuimpia arvokiinteistöjä, kuin massiivisia kauppakeskuksia ja pieniä notkeita startuppeja.

Jos siis haluat olla mukana rakentamassa kestävämpää tulevaisuutta ja hiilineutraalien kiinteistöjen Suomea, hae meille töihin!

 

Tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat

 

Projektikoordinaattori - Taloushallinto/Energiaprojektit

Avoimet työpaikat hiilineutraali

Projektikoordinaattori - Taloushallinto/Energiaprojektit

Onko kymmenien lankojen pitäminen käsissä sinulle sydämen asia? Innostutko dokumenttien hallinnasta ja raportoinnista? Onko tilausten ja toimitusten optimointi, laskutus sekä kustannusten kohdistaminen sinulle mieluisaa ja merkityksellistä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle paikka tarjolla!

Etsimme projektikoordinaattoria vastuulliseen tehtävään, toimimaan energiaprojektiemme organisoinnin ja taloushallinnon linkkinä. Mikäli siis kestävät energiaratkaisut ja hiilineutraalit kiinteistöt lämmittävät edes vähän sydäntä ja osaat rakentaa useista liikkuvista osista suoraa linjaa eteneviä projekteja tilauksesta laskutukseen, kannattaa jatkaa lukemista!

 

Lem-Kem ja energiaprojektit lyhyesti:

Lem-Kem on Lahdessa päämajaansa pitävä, mutta Suomen laajuudella Hangosta Utsjoelle operoiva, kestävien energiaratkaisujen ja vastuullisten kiinteistönhoidon tuotteiden toimittaja. Olemme Suomen suurin aurinkovoiman kokonaistoimittaja, omalla maahantuonnilla, suunnittelulla ja asennuksella. Juuremme ovat syvällä energiatehokkuudessa jo useiden vuosikymmenien ajalta ja laskelmiemme mukaan noin miljoona suomalaista kulkee päivittäin Lem-Kemin energiaa säästävien valojen alla. Kauttamme saa myös edistykselliset maalämpöratkaisut ja yrityksemme sydämessä sykkii kokonaisvaltainen palvelu vastuullisten kiinteistönhoidon tuotteiden toimittamiseen ympäri Suomea.

 

Siinä siis lyhyt versio meistä.

 

Mitä Energiaprojektien Projektikoordinaattori meillä ihan käytännössä päivittäin tekisi?

Tehtävässä työskentelet tärkeässä roolissa taloushallinnon tiimin ja energiaprojektitiimin välissä. Seuraat kaikkia käynnissä olevia projekteja ja vastaat projektikustannusten kohdistamisesta ja loppulaskutuksesta. Huolehdit myös että oikea määrä projektiin kuuluvia tuotteita ja tarvikkeita on matkalla oikeille työmaille ja asioit myös suoraan asiakkaiden kanssa, ohjaten yhteydenottoja oikeille henkilöille. Uusien projektien tullessa sisään, hallinnoit niiden etenemistä perustamisesta laskutukseen saakka, jonka suorittamisesta ja jaksottamisesta myös vastaat. Tehtävässä on myös paljon optimoimismahdollisuuksia ja pääset kehittämään sekä Lem-Kemin että omia projektinohjaustaitojasi.

Työskentelet Lahden toimistollamme ja halutessasi myös etänä ja työsi jakautuu nopeatempoisen energiaprojektitiimin ja tarkkuutta ja täsmällisyyttä vaativan taloushallintotyön välillä.

 

Millaista osaamista sinulta mahdollisesti odotetaan?

Olet useiden liikkuvien osien järjestelystä nauttiva ja projektipalaset oikeille paikoilleen säntillisesti asettava henkilö. Hyvät sosiaaliset taidot, uskallus etsiä ja pyytää tietoa ja asiakaspalveluhenkisyys ovat keskeisiä tehtävässä menestymiseen. Maltat myös asettua tarkastamaan pitkiäkin Exceleitä ja varmistamaan että laskutus tapahtuu täsmällisesti ja ajallaan. Arvostamme erityisesti näyttöjä tiedonhallinnan ja projektinhallinnan saroilta ja B2B-puolen tilausten ja toimitusketjujen kokemus katsotaan ehdottomasti eduksi.

Asioit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, olet nopea oppimaan tietojärjestelmiä ja hallitset jo vähintään yhden toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) käytön. Officetyökalut ovat ystäviäsi ja sinulla on mahdollisesti AMK tai muu kaupallinen koulutus. Sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita heti kaikkea, vaan pääset kehittymään tehtävässä ja kehittämään samalla koko organisaatiotamme. Tehtävä vaatii paneutumista uusien ohjelmistojen, tuotteiden, tuoteominaisuuksien ja taloushallinnon asioihin, joten oppimiskyky ja into opiskella uusia asioita auttavat tehtävässä menestymistä.

Miksi haluaisit Lem-Kemille?

Lem-Kem on etulinjassa uusien kestävän energian ratkaisujen ja hiilineutraalien kiinteistöjen kehityksessä Suomessa. Olemme rakentaneet aurinkovoimalat niin Kansallisoopperan, Hämeenmaan kauppojen, kuin Pikkuparlamentinkin katoille ja projektitoimintamme kasvaa valtavaa kyytiä. Olemme Suomen johtava hiilineutraalien kiinteistöjen kokonaisratkaisujen toimittaja. Pääset kehittymään kanssamme, organisaatiossa jossa oma-aloitteellisuutta arvostetaan, vastuuta todella annetaan ja liian vakavana ei tarvitse turhaan olla. Työ tulee olemaan haastavaa, täynnä oppimista ja nopean kasvun vuoksi kaikki ei ole valmista vaan rakenteita luodaan matkan varrella. Tehtävä alkaa sopivan hakijan löydyttyä, heti. Jätä hakemus ennen 31. tammikuuta 2021. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Haluatko olla osa kestävän energian tulevaisuutta? Mahtavaa, odotamme innolla hakemustasi!

 

Voit kysyä tehtävästä lisää esihenkilöltäsi Tiina Lehtimäeltä välipäivinä kello 9-14 ja 4. tammikuuta alkaen.

 

Talouspäällikkö

Tiina Lehtimäki 040 559 9843 - tiina.lehtimaki@lemkem.fi

 

Energiaprojektien päällikkö

Jyri Kelin 040 507 4017 - jyri.kelin@lemkem.fi

Hae työpaikkaa - Projektikoordinaattori

Lem-Kem Lahden Pääkonttori

Suunnittelu, Toimisto, Keskusvarasto, Noutotukku

 

Postiosoite ja laskutus

Vieterikatu 11, 15700 LAHTI
Puh. 020 7 549 400
Fax 020 7 549 440

Y-tunnus 0600103-9

Tilaukset: tilaukset@lemkem.fi

Laskutus: laskutus@lemkem.fi

 

Lem-Kem Lahti 2

Lem-Kem Logistiikkapisteet

Turun varasto
Parkinkatu 4, 20250 TURKU

Puh. 0400 829 995 (Sami Hakala) 
Puh. 040 350 0806 (Karita Huhtanen) 

Avoinna sopimuksen mukaan

Lem-Kem Turku kestävä kehitys

Jyväskylän varasto

Polttolinja 19A, 40520 JYVÄSKYLÄ

Puh. 0400 849 359 (Pertti Pietarinen)

Avoinna sopimuksen mukaan

Lem-Kem Jyväskylä kestävä kehitys

Oulun varasto

Kansipojantie 2, 90520 OULU

Puh. 040 568 1750 (Joni Laaksonen) 

Avoinna sopimuksen mukaan

Lem-Kem Oulu kestävä kehitys