Suomi on pimeän hyvä paikka aurinko­energian hyödyn­tämiselle

 

Vapauta kiinteistösi energia­potentiaali!

 

Suomessa monet luulevat, että aurinkoenergian hyödyntäminen ei kannata pitkän ja pimeän talven takia. Aurinkoenergiajärjestelmät tuottavat Etelä-Suomessa kuitenkin yhtä paljon energiaa kuin Keski-Euroopassa. Aurinkovoimala on kaikille kiinteistöille erinomainen, vastuullinen ja kannattava investointi.

paneelit

Ratkaisumme kattavat niin suurien teollisuustilojen kuin yksityisten kiinteistöjen tarpeet suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti. Aurinkovoimala on investointi, joka tulee olemaan kiinteässä suhteessa kiinteistöösi vuosia, jopa vuosikymmeniä. Siksi on tärkeää valita luotettava teknologia sekä kumppani järjestelmän rakentamiseen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat maailman tunnetuimpien valmistajien laadukkaat aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnitysjärjestelmät. Tuotteilla on pitkät takuuajat, josta vastaamme kaikissa tilanteissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme saa parhaan hyödyn ja lyhyimmän takaisinmaksuajan investoinnille. Siksi kartoitamme huolellisesti kiinteistön energian kulutuksen ja tarvittaessa myös mahdolliset energian säästökohteet. 

Meiltä saat myös LG Chemin akut, jotka ovat kokonsa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi nopeita ja yksinkertaisia asentaa. Akkuja on saatavilla laaja valikoima ja ne on todettu käytössä erittäin turvallisiksi.

 

 LG chem-130765-edited


Lisätietoa:

Jyri Kelin

040 507 4017

jyri.kelin@lemkem.fi 

 

Ota yhteyttä!

Timanttinen tiimi käytettävissäsi

Energiatiimi koostuu energiatehokkuus- ja energia-alan ammattilaisista. Kartoitamme kiinteistösi nykytilanteen ja suunnittelemme energiaa säästävimmät, laadukkaimmat ja turvallisimmat energiaratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Energiatiimi toteuttaa aurinkovoimalat oikein mitoitettuna maailman luotettavimpien komponenttien avulla. Vastaamme asennuksesta, takuusta, etävalvonnasta sekä ylläpidosta.  Autamme myös rahoittamaan projektisi tarvittaessa.

Katso lisää 
LemKem-asiantuntijat-yleiskuva-1920x900.jpg

Yli 23000

ASIAKASTA

3000+

TUOTETTA

YLI 30

VUODEN KOKEMUS

ISO9001 & ISO14001

LAATUSERTIFIKAATIT

Uusimmat blogikirjoitukset

Urakoitsija, kytke asiakkaasi aurinkovoimaan ennen kuin joku muu tekee sen!

Ympäristötietoisuus, vastuullinen elämäntyyli sekä kasvava kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaa lisää jatkuvasti aurinkovoimaloiden määrää Suomessa. Aurinkopaneelit eivät ole Suomessakaan enää

Mikä on helpoin tapa parantaa tuottavuutta ja vähentää terveysriskejä?

Astut kotiisi ja laitat eteisen valon päälle. Ripustat takin naulaan ja riisut kengät. Kävelet keittiöön, jossa valo ei toimi. Et näe eteesi, joten rupeat kaivamaan taskustasi puhelinta - siinähän on

Valoa ja energiaa Pikkuparlamenttiin

Eduskunnan käytävillä on ollut kuuma alkukesän aikana, vaikka ilmat Suomessa ovatkin olleet viileitä. Onneksi uusi aurinkovoimala saatiin nopeasti rakennettua käyttökuntoon Pikkuparlamentin katolle

LemKem_palvelut-1920x900.jpg

Fiksun energiankäytön ammattilaiset - Lem-Kem Oy ja Energiatiimi. Lue lisää meistä. 

Tutustu tuotevalikoimaamme!