Suomi on pimeän hyvä paikka aurinko­energian hyödyn­tämiselle

 

Vapauta kiinteistösi energia­potentiaali!

 

Suomessa monet luulevat, että aurinkoenergian hyödyntäminen ei kannata pitkän ja pimeän talven takia. Aurinkoenergiajärjestelmät tuottavat Etelä-Suomessa kuitenkin yhtä paljon energiaa kuin Keski-Euroopassa. Aurinkovoimala on kaikille kiinteistöille erinomainen, vastuullinen ja kannattava investointi.

paneelit

Ratkaisumme kattavat niin suurien teollisuustilojen kuin yksityisten kiinteistöjen tarpeet suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti. Aurinkovoimala on investointi, joka tulee olemaan kiinteässä suhteessa kiinteistöösi vuosia, jopa vuosikymmeniä. Siksi on tärkeää valita luotettava teknologia sekä kumppani järjestelmän rakentamiseen.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat maailman tunnetuimpien valmistajien laadukkaat aurinkopaneelit, invertterit ja kiinnitysjärjestelmät. Tuotteilla on pitkät takuuajat, josta vastaamme kaikissa tilanteissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme saa parhaan hyödyn ja lyhyimmän takaisinmaksuajan investoinnille. Siksi kartoitamme huolellisesti kiinteistön energian kulutuksen ja tarvittaessa myös mahdolliset energian säästökohteet. 

Meiltä saat myös LG Chemin akut, jotka ovat kokonsa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi nopeita ja yksinkertaisia asentaa. Akkuja on saatavilla laaja valikoima ja ne on todettu käytössä erittäin turvallisiksi.

 

 LG chem-130765-edited


Lisätietoa:

Jyri Kelin

040 507 4017

jyri.kelin@lemkem.fi 

 

Ota yhteyttä!

Timanttinen tiimi käytettävissäsi

Energiatiimi koostuu energiatehokkuus- ja energia-alan ammattilaisista. Kartoitamme kiinteistösi nykytilanteen ja suunnittelemme energiaa säästävimmät, laadukkaimmat ja turvallisimmat energiaratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Energiatiimi toteuttaa aurinkovoimalat oikein mitoitettuna maailman luotettavimpien komponenttien avulla. Vastaamme asennuksesta, takuusta, etävalvonnasta sekä ylläpidosta.  Autamme myös rahoittamaan projektisi tarvittaessa.

Katso lisää 
Paneeli3-1

Yli 23000

TYYTYVÄISTÄ PALVELTUA ASIAKASTA

3000+

ERI TUOTETTA NOPEASTI OMASTA VARASTOSTA

YLI 35

VUODEN KOKEMUS VAATIVASTA KIINTEISTÖTEKNIIKASTA

2030

OLEMME SITOUTUNEET HIILINEUTRAALIIN TULEVAISUUTEEN

Paneeli3

KESTÄVÄN KEHITYKSEN ENERGIARATKAISUT OMALLA MAAHANTUONNILLA, SUUNNITTELULLA JA ASENNUKSELLA

Ota yhteyttä!