Energiatiimi_blogi.jpg

AJANKOHTAISTA

Uutisia energiansäästöstä, valaistuksesta ja investoinneista.

Tervetuloa Energia 2018 - tapahtumaan!

Kirjoittanut Energiatiimi | 16.10.2018 16:42

Tervetuloa osastollemme tutustumaan Opplen uutuusvalaisimiin ja niiden langattomaan ohjausjärjestelmään, sähköautojen latauspisteisiin, aurinkovoimaloihin ja LG Chenmin uusiin akkuihin, joilla ylijäämäsähkö voidaan varastoida myöhempää käyttöä varten. Sokerina pohjalla löydät osastoltamme FEDDZ sähkömopon! Osastomme numero on E311, nähdään messuilla!

Lämpimästi  tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan energia-alan tapahtumaan sekä vierailemaan osastollamme E311.  Lataa ilmainen pääsylippu >> http://energiamessut.fi/rekisteroidy/


ENERGIA 2018, ti-to 23.-25.10.2018


Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kokoontuu energia-alan toimijat jakamaan energian käyttäjille uusinta ja varminta tietoa energiantuotannosta, -siirrosta, -jakelusta ja -varastoinnista sekä uusista energiaratkaisuista. Me ja 360 muuta näytteilleasettajaa takaamme, että paikalla ovat alan parhaat osaajat ja esillä uusimmat teknologiat, laitteet, ratkaisut.

 

3 PÄIVÄÄ | 4 OHJELMALAVAA | MESSUT | ENERGIAKONGRESSI | ENERGIAPÄIVÄ | SATOJA PUHEENVUOROJA | TUHANSIA AMMATTILAISIA

Messualueella on lisäksi neljä ohjelmalavaa täynnä ajankohtaisimpia energia-aiheita. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskusteluja ja case-esimerkkejä. Puhumassa mm. St1 hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen, Leijonan Luola TV-ohjelmasta tuttu bisnesenkeli Kim Väisänen sekä tulevaisuustutkija Risto Linturi.

Katso ohjelma »

Messuille on vapaa pääsy kävijäksi rekisteröitymällä. Rekisteröityä voi paikan päällä tapahtumassa tai ennakkoon netissä. Suosittelemme ennakkoon rekisteröitymistä, niin pääsette sujuvasti sisään tapahtuma-alueelle.

Rekisteröidy kävijäksi tästä ja lataa ilmainen pääsylippu »

Tule mukaan ajankohtaisen aiheen pariin - nähdään Tampereella!

LemKem_Energia_2018_3D_151018

Aiheet: Energiansäästö, Energiatehokkuus

Kirjoittanut Energiatiimi