Valo2

AJANKOHTAISTA

Uutisia kestävästä kehityksestä

SähköTeleValoAv-messut - Sähköautot kiinteistön tulovirtana

Kirjoittanut Energiatiimi | 31.1.2018 11:38

Sähköauto muuttuu kiinteistöjen tulovirraksi.

EU:n uusi energiatehokkuusdirektiivin (2010/31/EU) varmistaa, että sähköautojen lataus on tulevaisuudessa mahdollista lähes kaikkialla. Latauspisteet olivat aiemmin harvinaisia, mutta ovat yleistyneet nopeasti nykyaikaisissa liikekiinteistöissä. Uudet lain vaatimukset edellyttävät, että yli 10 auton paikoituspaikat tulee varustaa vähintään yhdellä latauspistokkeella.

Sähköautojen latauspisteet ovat jatkossa vastuullista, mutta pakollista palvelua autoilijoille. Tämän palvelun ei tarvitse olla ilmaista, vaan ne mahdollistavat uuden ja helpon tulonlähteen kiinteistöille. Energiatiimi kartoittaa ja toteuttaa Euroopan johtavan Rolec –latauspisteiden asennuksen kaikkiin kiinteistöihin.

Lem-Kem Oy mukana SähköTeleValoAv-messuilla 7. – 9.2.2018.

Tule kuulemaan osastollemme D-218 kuinka helposti ja fiksusti voit säästää energiaa ja samalla palvella paremmin kiinteistösi käyttäjiä. Katso lisää tapahtuman sivuilta.

Rekisteröidy jo ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi tästä, jotta varmistat nopean sisäänpääsyn. Muistathan tulostaa rintakortin ja ottaa sen mukaasi tullessasi messuille.

Nähdään messuilla!

Aiheet: Energiatiimi, sähköauton lataus, sähköauto

Kirjoittanut Energiatiimi