Energiatiimi_blogi.jpg

AJANKOHTAISTA

Uutisia energiansäästöstä, valaistuksesta ja investoinneista.

Aurinkosähköjärjestelmistä uutta liiketoimintaa Kymenlaaksossa

Kirjoittanut Energiatiimi | 21.2.2017 12:11

Kymenlaakson Sähkö Oy ja Lem-Kem Oy yhteistyöhön

Kymenlaakson Sähkö tuo yhdessä Lem-Kem Oy:n kanssa markkinoille aurinkosähköjärjestelmän kokonaispaketin Aurinko-Ilonan. Kahden kotimaisen toimittajan yhteistyö takaa asiakkaille vaivattoman, luotettavan ja turvallisen tavan ryhtyä aurinkosähkön pientuottajaksi.

Kymenlaakson Sähkölle aurinkosähköjärjestelmien toimittaminen on yhtiön strategian mukaista tuotekehitystä ja uusi liiketoiminta-avaus.

— Omassa sähköntuotannossamme olemme jo vuosien ajan panostaneet uusiutuviin ja päästöttömiin energiamuotoihin. Nyt kun koko Suomi kulkee kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa, haluamme tarjota myös asiakkaillemme mahdollisuutta uusiutuvan energian tuotantoon yhteistyössä luotettavan ja osaavan kumppanin kanssa, kertoo Kymenlaakson Sähkön energialiiketoiminnan johtaja Olli Laitinen.

Aurinko-Ilona-tuotepaketti on kehitetty asiakkaiden toiveesta ja tarpeesta saada kaikki pientuottajan tarvitsemat palvelut yhdeltä luukulta. Se sisältää aurinkopaneelien ja muun tarvittavan tekniikan lisäksi järjestelmän suunnittelun, asennuksen, sopimuksista huolehtimisen, käyttöönoton koulutuksen ja kattavan takuun. Aurinko-Ilona sopii niin kuluttajille, maatiloille kuin yrityksillekin.

— Aurinko-Ilonamme on läpinäkyvästi hinnoiteltu kokonaispalvelu, jonka avulla kuka tahansa voi aloittaa pientuotannon järkevin kustannuksin ja vaivattomasti. Oikein mitoitettuna ja hyvin suunniteltuna aurinkosähkön tuotanto on pidemmällä aikavälillä kannattavaa, toteaa liiketoimintajohtaja Olli Laitinen.  

Kymenlaakson Sähkön kumppanilla Lem-Kem Oy:llä on monipuolinen kokemus aurinkosähköjärjestelmistä. Yritys on toimittanut erikokoisia aurinkosähköjärjestelmiä pientaloihin, yrityskohteisiin ja julkisiin rakennuksiin. Yhtiö vastaa jatkossa Aurinko-Ilona-aurinkosähköjärjestelmän teknisestä toteutuksesta suunnittelusta asennukseen.

— Halusimme kumppaniksemme luotettavan kotimaisen toimijan, joka on aurinkosähköjärjestelmien ehdoton asiantuntija. Lisäksi arvostamme sitä, että meillä on samanlaiset toimintatavat ja molempien toiminnassa asiakas on keskiössä, Laitinen sanoo. 

Lem-Kemille yhteistyösopimus Kymenlaakson Sähkön kanssa on uudenlainen tapa toimia. Yhtiön toimitusjohtajan Henrik Lemmetyn mukaan yhteistyöstämallista tulee hyötymään ennen kaikkea loppuasiakas.  Asiakas saa omaan kiinteistöönsä suunnitellun laadukkaan ratkaisun, joka tuottaa puhdasta energiaa vuosiksi eteenpäin.

Tutustu Aurinko-Ilonaan ksoy.fi/aurinkosahko.

Lisätietoja:
Kymenlaakson Sähkö Oy, liiketoimintajohtaja Olli Laitinen, p. 040 652 8582
Lem-Kem Oy, toimitusjohtaja Henrik Lemmetty, p. 0400 711 339

Kirjoittanut Energiatiimi