Energiatiimi_blogi.jpg

AJANKOHTAISTA

Uutisia energiansäästöstä, valaistuksesta ja investoinneista.

Kuortaneen uuden telinevoimisteluhallin nimeksi Lem-Kem Areena

Kirjoittanut Energiatiimi | 21.1.2020 12:36

Yhteistyö Lem-Kem Oy:n kanssa tuo Urheiluopistolle ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja - Tavoitteena on hiilineutraalisuus vuonna 2030!

Lem-Kem Oy on vuodesta 2015 alkaen toteuttanut Kuortaneen Urheiluopiston kiinteistöihin merkittäviä valaistus- ja energiaprojekteja. Urheiluopiston koko alueen valaistuksen muuttaminen led-valoiksi on loppusuoralla ja ensimmäinen aurinkovoimala on otettu jo käyttöön telinevoimisteluhallissa.
Kuortaneen kokemukset ovat olleet rohkaisevia. ”Lem-Kem Oy:n kanssa tehdyt toimenpiteet ovat sujuneet luotettavasti ja säästötavoitteet on ylitetty”, kertoo Säätiön talousjohtaja Jaakko Niiranen.
Jatkossa tavoitteena on edelleen etsiä ja kehittää uusia energiatehokkaita ratkaisuja.  Näin Kuortaneen Urheiluopistosta tulee entistäkin energiaomavaraisempi ja ympäristöystävällisempi. Tavoitteena on hiilineutraalisuus vuonna 2030.
 
Tuloksellista yhteistyötä halutaan syventää entisestään, jolloin Lem-Kem Oy:stä tulee yksi Kuortaneen Urheiluopiston pääyhteistyökumppaneista. Sopimus sisältää markkinointiyhteistyötä ja Kuortaneen uusi telinevoimisteluhalli nimetään Lem-Kem Areenaksi.
 
Kuvassa vas. urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä, Lem-Kemin toimitusjohtaja Henrik Lemmetty, opiston talousjohtaja Jaakko Niiranen, Lemi-Kemin aluemyyntiedustaja Lars Edberg ja oikealla Lem-Kemin suunnittelija Jyri Kelin.

 

Aiheet: Energiansäästö, Energiatiimi, Valaistusratkaisu, Energiatehokkuus, Aurinkovoimala

Kirjoittanut Energiatiimi