Valo2

AJANKOHTAISTA

Uutisia kestävästä kehityksestä

Haemme ratkaisumyyjää projektimyyntiin

Kirjoittanut Energiatiimi | 4.5.2020 10:04

Ratkaisumyyjä, valaistus – ja energiaprojektit

 

Rakkaalla lapsella monta nimeä. Tässä tehtävässä myyntityö luonteeltaan asiantuntija/ratkaisu/ palvelumyyntiä, toimitukset selkeitä projekteja ja asiakkaamme ostavat  kokonaispalveluna ratkaisuja.

 

 

 

Miksi?

Huomasimme, että voisimme olla yrityksille ja yhteisöille hyödyksi energiansäästöratkaisuissa laajemminkin. Energiansäästöratkaisumme - olipa sitten kyse valaistuksesta, aurinkovoimasta tai kiinteistöjen lämmitystapamuutoksista - toimitamme käyttövalmiiksi asennettuina oman 30 hengen suunnittelu- ja asennustiimin voimin useiden satojen projektien kokemuksella.

 

Mitä odotamme sinulta?

Asiakkaamme ostavat ymmärrettäviä ratkaisuja, kustannussäästöjä ja asioinnin mutkattomuutta. Sinulla on jo kokemusta ratkaisu- ja projektimyynnistä käytännössä. Voit myös olla toiminut esimerkiksi myynnillisenä projektipäällikkönä, ratkaisumyyjänä, palvelumyyjänä, myyntipäällikkönä, tuotepäällikkönä, energia-asiantuntijana…

 

Mitä voit odottaa meiltä?

Toimittamiseen ja laatuun voit luottaa. Sinä voit keskittyä myyntiin ja asiakkaidemme auttamiseen. Osana energia-alan asiantuntijoista koostuvaa tiimiä mahdollistat alueellisten edustajiemme onnistumista erityisesti valaistusratkaisuissa. Energiansäästöratkaisuissa voit osaltasi vähentää ympäristön kuormitusta valjastamalla uusiutuvaa energiaa asiakkaidemme hyötykäyttöön ja valaistuksissa parantaa työturvallisuutta ja -viihtyvyyttä samalla energiankulutusta pienentäen. Pääset myös tutustumaan kiinteistöjen huollossa ja ylläpidossa tarvittaviin tuotteisiin.

 

Iso osa toimenkuvaasi on valaistusratkaisut. Matkan varrella tutustut laajemminkin markkinoiden uusimpiin energiatehokkuusratkaisuihin. Mahdollistamme tutustumisen erilaisiin kiinteistöihin ja persooniin ympäri Suomen. Asiakaskeskeinen tekeminen helpottaa myös reagointia markkinoiden tarpeisiin eli uuden kehittäminen on sallittua.

 

Työ tarjoaa mahdollisuuden kehittyä energiansäästöratkaisuiden ammattilaisena. Meillä pääset hyödyntämään myös liiketoiminnallista näkemystäsi. Toimillasi on merkitystä ja vaikutusta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden lisäksi kasvuun ja kannattavuuteen. Mitä jatkossa Lem-Kemillä? Hyvin pitkälle itsestä kiinni liiketoiminnan kehittyessä.

 

Miten haet työpaikkaa?

Voit kysyä tehtävästä lisää soittamalla Mikko Kolehmaiselle numeroon 050-3947230.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ml. palkkatoive ja CV 12.5.2020 mennessä: mikko.kolehmainen@lemkem.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikanakin. Kaikkia hakijoita informoidaan haun etenemisestä sähköpostitse viimeistään 15.5.2020 mennessä. Haastattelut/online-keskustelut järjestetään 22.5.2020 mennessä. Molemminpuolisen vihreän valon jälkeen työn aloitus yhteisen sopimuksen mukaan.

 

#ratkaisumyyjä #projektimyyjä #palvelumyyjä #tuotepäällikkö #myyntipäällikkö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheet: Energiansäästö, Energiatiimi, Valaistusratkaisu, Energiatehokkuus, Aurinkovoimala

Kirjoittanut Energiatiimi