Valaistussuunnittelulla säästöjä

Lem-Kem Oy:n kokonaisvaltaiseen palveluvalikoimaan kuuluu yksilölliset valaistussuunnitelmat kiinteistö- ja teollisuuskohteisiin. Valaistussuunnittelussa kiinnitämme hyvän valaistuksen ohella huomiota energiansäästömahdollisuuksiin ja kustannustehokkaaseen valaistuksen toteutukseen sekä kohteen erityisvaatimuksiin kuten turvallisuuteen.

Jokaiseen tilaan ja tehtävään suunnitellaan oikeanlainen valaistus sekä tilan ja valon erityisvaatimukset huomioon ottaen. Valaistussuunnittelijamme on tarvittaessa rakentajien ja toteuttajien käytettävissä koko projektin ajan. Toimimme yhdessä sähkösuunnittelijoiden kanssa, jolloin työt etenevät mahdollisimman ripeästi ja kustannustehokkaasti.

Valaistuksen tekniikka kehittyy nopeasti, lainsäädäntö muuttuu ja kiristyy. Asiakkaiden on usein mahdotonta pysyä perässä muutoksessa. Valaistusalan ammattilaisina varmistamme myös, että nykyiset standardit ja suositukset täyttyvät. Emme toimita asiakkaillemme pelkkää valoa, vaan varmistamme, että kiinteistöissä on riittävä laadullinen ja määrällinen valaistus, jossa jokaisen kohteen erityispiirteet toteutuvat.

lemkem-img-6068.jpg